#SlăbeștiSănătos

To: Anca < ancaionela2000@gamil.com >
From: Nutritionist Dan Mateescu < nutritionist.dan.mateescu@remediinaturiste.ro >

Draga Anca,

Ca urmare a interesului dvs de a primi o dieta de slabit, va furnizez in baza informatiilor pe care ni le-ati dat o analiza detaliata a greutatii dumneavoastra actuale, din dorinta de a va ajuta sa alegeti solutia cea mai buna pentru a scapa de kilogramele in plus pe care le aveti. Si de data aceasta promotia noastra a avut un succes foarte mare, suntem foarte bucurosi ca am putut ajuta un numar important de pacienti in lupta cu aceasta problema care devine din ce in ce mai acuta in Romania si la nivel mondial. Raspunsul este unul extraordinar, majoritatea covarsitoare a celor care au urmat acest program a slabit considerabil, rata de succes fiind una incredibil de mare. Conform studiilor, primavara este cel mai bun anotimp pentru a tine o dieta! Sau o puteti primi acum si o veti incepe la o alta data convenabila pentru dumneavoastra.

Anca

           
  Greutate     68 kg
           
  Inaltime     165 cm
           
  Anul nasterii     2000  
           
  BMI     24.98  
           

I. Body Mass Index

Informatii

Obezitatea este definita ca o crestere a greutatii corporale cu mai mult de 20% peste greutatea ideala.

In practica medicala surplusul de greutate este evaluat cu ajutorul indicelui de masa corporala BMI (Body Mass Index).

II. Metabolism Bazal

B.E.E. (Comsum de energie bazala) Anca: 1,210 Kcalorii

B.E.E. reprezinta cantitatea minima de energie consumata (kcal) de corpul dumneavoastra

III. Procentul de grasime din corp

Procent Grasime Anca: 29.4%

Kilograme Grasime Anca: 19.99 kg

Kilograme Grasime in Surplus: 6.39 kg (nu inseamna ca aceasta este greutatea pe care trebuie sa o pierdeti pentru a nu avea sanateatea afectata, in plus in dieta o parte din tesut adipos va fi inlocuit de tesut muscular, mai greu decat grasimea)

Sa discutam concret cazul dvs. Am sa incerc sa va explic pe scurt datele de mai sus.

1. Despre BMI: La momentul completarii formularului aveati o greutate de 68kg si un BMI de 24.98. Puteti verifica usor in ce categorie va incadrati, consultand tabelele de mai jos.

Standard CDC pentru BMI
Intervale BMI Stare actuala
Sub 18.5 Subponderal
18.5 -24.9 Normal
25 – 29.9 Supraponderal
30 & Peste Obez
       
Standard NHANES pentru BMI (Body Mass Index)
Intervale BMI Stare Actuala
< 19.1 Subponderal
19.1 – 25.8 Normal
25.8 – 27.3 Putin supraponderal
27.3 – 32.3 Supraponderal
> 32.3 Obez

2. Despre Metabolismul bazal:

Necesarul zilnic de calorii: sigur ati auzit aceste cuvinte, se refera la cantitatea zilnica de energie, masurata in calorii, necesara corpului uman pentru a functiona intr-un anumit mod. Noi, prin alimentatie aducem organismului energie iar prin efort fizic o diminuam. In afara de aceasta, organismul mai consuma, in stare de repaus complet, o cantitate semnificativa de calorii, cunoscuta sub denumirea de metabolism bazal.

Adica, concret: energie alimentatie = energie metabolism bazal + energie efort fizic. De obicei exista trei cazuri: Mentinere / Slabire / Ingrasare

Necesar calorii mentinere: presupune ca numarul de calorii arse sa fie echivalent numarului de calorii ingerate prin alimentatie.

Necesar calorii slabire: se refera la numarul zilnic de calorii necesare pentru a scadea un anumit numar de kilograme. Acest lucru presupune ca numarul de calorii arse sa fie mai mare decat numarului de calorii ingerate. In felul acesta, organismul va transforma in energie grasimea deja depusa, lucru care duce implicit la scaderea in greutate. Dvs aveti un metabolism bazal de 1,210 calorii.

3. Despre procent grasime:

De asemenea, aveti in corp 19.99 kg de grasime, cu un surplus de 6.39kg. Aici vorbim de kg grasime, dupa cum am mentionat si mai sus numarul de kilograme pe care trebuie sa-l pierdeti pentru a nu avea probleme de sanatate cauzate de greutate va fi de cele mai multe ori mai mic, in plus in dieta o parte din tesutul adipos se va transforma in tesut muscular care este mai greu, dar totul depinde si de constitutia dumneavoastra sau de greutatea la care pur si simplu va simtiti bine.

Organismul nostru depoziteaza in mod normal o anumita cantitate de grasime (cam 20% din greutate) de care are nevoie in mod obisnuit pentru a functiona la parametri optimi. Surplusul de grasime este cel care creeaza multiplele probleme legate de obezitate si dislipidemie (valori crescute ale lipidelor in sange).

In procesul de slabire organismul pierde pe langa grasime, apa si tesut muscular, ceea ce nimeni nu-si doreste, dar daca dieta se va asocia si cu miscare, atunci masa musculara va creste.

Pentru a slabi in mod cat mai rational, greutatea pierduta este recomandabil a se incadra intre 4-8 kg pe luna. Dumneavoastra aveti un procent de grasime in corp de 29.4%.

Experienta a aratat ca rezultate extraordinare s-au obtinut prin asociere cu suplimente naturale ca Glucomannan, Triticum Aestivum, pe care le asociem cu dietele noastre. Pe langa faptul ca aceste plante prezinta un factor important in metabolizarea stratului lipidic, sunt indispensabile pentru buna functionare a organismului pe parcursul unei diete. Aceasta combinatie fitoterapeutica avut din experienta de departe cele mai bune efecte, realizand o pierdere in greutate mult mai rapid si cel mai important, fara efecte secundare.

Pentru a slabi nu trebuie sa fiti neaparat o persoana motivata deoarece dieta pe care o veti primi este usor de tinut, dar aveti nevoie de ajutorul unui nutritionist care sa va ghideze si care in aceasta perioada sa va invete cum sa va mentineti pe termen lung, pentru ca asta este cel mai important. In plus, avand in vedere ca ati beneficiat de o oferta promotionala, eu va voi fi alaturi in toata aceasta perioada oferind dieta si asistenta nutritionala gratuit.

In termen de doua zile lucratoare de la completarea chestionarului va voi redacta dieta dumneavoastra, va fi o dieta fara infometare care va asigura slabirea. In dieta veti gasi datele mele de contact si ale sotiei, medic specialist, pentru a ne putea intreba pe parcursul programului orice despre slabire sau despre starea de sanatate. Veti beneficia de consultatii gratuite din partea noastra pe durata programului de slabire.

Anca, pentru a va elabora o dieta cat mai aproape de nevoile dumneavoastra cat si pentru a cunoaste daca aveti anumite afectiuni, avem nevoie de urmatoarele informatii suplimentare:

Apasati aici pentru a trimite informatiile suplimentare necesare pentru dieta, dureaza 2 minute, pentru sanatatea dvs. >>
https://www.remediinaturiste.ro/chestionar-evaluare-slabire/dieta-nutritionist

Cu respect,
Nutritionist Dan Mateescu
Terapeut Centrul de Nutritie RemediiNaturiste
 
Dr. Gabriela Mateescu
Medic Specialist Centrul de Nutritie RemediiNaturiste